İçeriğe geç

Satürn Retrosu 2023 Nedir

Satürn retroda neler olur?

Satürn gerilemesi nedir? Satürn gerilemesi, gezegenin geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü, ancak aslında sadece güneş etrafındaki yörüngesinde daha yavaş hareket ettiği bir optik illüzyondur. Bu süre zarfında, Satürn kozmosu yavaşlatır ve bizi daha düşünceli hale getirir.

Satürn Retro Balık ne demek?

17 Haziran ile 4 Kasım 2023 arasında Balık takımyıldızında geri hareket pozisyonundadır. Satürn gözle görülebilen en uzak gezegendir ve bu nedenle sınırları temsil eder. Zamanın büyük yöneticisi ve aynı zamanda karmanın efendisidir. Bu hayata neden geldiğinizi gösterir.

Doğum haritasında Satürn retro ne demek?

Bir anlamda, doğum haritasındaki geri giden Satürn, güçlü bir Uranüs’ün varlığıyla eş anlamlıdır. Bu geri hareket altında doğan kişiler, düzen ve programı sürdürmekte zorluk çekerler. Belirli bir kurala veya düzene göre hareket etmeleri gereken durumlarda her zaman gergin ve kaygılı hissederler.

Satürn gerilemesi ne zaman bitiyor?

Satürn Retrosu 2024, 29 Haziran 2024’te İstanbul saatiyle 22:06’da Balık burcunda başladı. 14 Kasım’a kadar sürecek.

Astrolojide Retro olunca ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Satürn retrosunda doğanlar kimler?

Satürn gerilemesinde doğanlar, söylediklerinden ve düşündüklerinden sıklıkla şüphe eden insanlardır. Genellikle herkesten daha fazla suçluluk duygusuyla mücadele ederler. Derin korkuları vardır, ancak bunları asla göstermezler. İçlerinde savunmasız oldukları birçok nokta vardır.

Satürn retrosu hangi burçta 2024?

Satürn, 30 Haziran 2024 ile 14 Kasım 2024 arasında Balık burcunda geri hareket edecek! Ne ekersen onu biçersin, ne biçersen onu biçersin bilincine varacağın bir süreç olacak.

Satürn Balık döngüsü ne zaman biter?

Bu dönemde kişisel korkularımızla yüzleşecek, iç dünyamızı keşfedecek ve duygularımızı sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi öğreneceğiz. Satürn 7 Mart’ta Balık burcuna geçti ve 25 Mayıs 2025’e kadar bu burçtaki yolculuğuna devam edecek.

Satürn Balık burcuna geçince ne olur?

Satürn Balık burcunda seyahat ediyor; kazancınız, paranız, maddi varlıklarınız, nakit akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz ve taşınabilir maddi değerleriniz, kısacası tüm maddi varlıklarınız size bu konuda güçlü bir ders verebilirken bir yandan da fırsatlar yaratabilir.

Hangi Retro var 2024?

Merkür Gerilemesi 6-29 Ağustos: Sonbahar aylarında doğru yöne doğru ilerlemek için yavaşlamanın, plan yapmanın ve düşünmenin zamanı geldi. Merkür gerilemesi 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek.

Retroda giden geri gelir mi?

Yaygın inanışın aksine Merkür aslında geri harekette değil, sadece yavaşlıyor.

Retro etkisi nedir?

Dünya’dan gözlemlersek ve gezegenlerin dönüş hızı Dünya’nın dönüş hızından daha yavaş hale gelirse, gezegenlerin gözlemlediğimiz referans noktasından geriye doğru hareket ettiği görülecektir. Bu duruma astrolojik retrograd denir, kısaca retro.

Satürn retrosunda ne yapılır?

Bu dönemde hayır demeyi öğrenmek, gereksiz yüklerden kurtulmak ve kendinize daha fazla özen göstermek önemlidir. Satürn gerilemesi geçmiş sorunları gündeme getirmeye ve karmik dersler öğrenmeye odaklanabilir.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Satürn döngüsü bitince ne olur?

Bu döngünün tamamlandığı dönemde, Satürn’ün hangi burçta veya evde olduğuna bağlı olarak hayatta bazı derslerle karşı karşıya kalırız. Satürn olgunluk, sıkı çalışma, hesaplaşma ve yetişkinlik gibi temaları yönetir.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs gerilemedeyken evlenemezsiniz.

Satürn döngüsü bitince ne olur?

Bu döngünün tamamlandığı dönemde, Satürn’ün hangi burçta veya evde olduğuna bağlı olarak hayatta bazı derslerle karşı karşıya kalırız. Satürn olgunluk, sıkı çalışma, hesaplaşma ve yetişkinlik gibi temaları yönetir.

Satürn retrosu ne zaman 2024?

21 Aralık 2020’de Jüpiter-Satürn kavuşumuyla başlayan 20 yıllık döngünün ilk çeyrek evresi, 20 Ağustos 2024’te Jüpiter-Satürn kare açısının gerçekleşmesiyle Eylül 2024’ten itibaren fark edilir bir seviyeye ulaşmaya başlıyor.

Gezegenlerin Retro olması ne demek?

Bir gezegen geriye doğru hareket ettiğinde buna “geri hareket” denir. Merkür geri hareketi, geri hareket anlamına gelen olayların etkisine işaret eder. Aslında bu durum, gezegenin yörüngesini yavaşlatması ve geriye doğru hareket etmesinden kaynaklanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir