İçeriğe geç

Balıkesir İStanbul Arası Gemiyle Kaç Saat

Balıkesir İstanbul arası deniz yolu kaç saat?

Yenikapı Bandırma İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) hizmetleri ile 2 saatte hızlı ulaşım sağlanabilmektedir. İDO’yu tercih edenler araçlı veya araçsız seyahat etme seçeneğine sahiptir.

İstanbul Balıkesir feribotu kaç saat sürüyor?

Yenikapı’dan Bandırma’ya yolculuk süresi yaklaşık 2 saat 35 dakikadır.

Balıkesir İstanbul arası kaç saat sürüyor?

Bu uçuşların ortalama bilet fiyatları 580 TL civarındadır.

İstanbuldan Balıkesir’e feribot var mı?

İDO biletleri İstanbul – Bandırma seferi için geçerlidir. BTT sefer saatleri Kadıköy-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerine göredir. Ödeme uçuştan önce BTT gişesinden Balkart (Balıkesir Kart) ile yapılır.

Bandırma İstanbul feribotu kaç TL?

Bandırma – Yenikapı feribot bileti fiyatları ne kadar? Bandırma – Yenikapı feribot seferleri için bilet fiyatları sezona ve firmaya göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak bilet fiyatları 550 TL ile 640 TL arasında değişmektedir.

Ayvalık İstanbul arası feribotla kaç saat sürer?

Bir diğer seçenek ise Ayvalık’a deniz yoluyla ulaşmaktır. İstanbul Yenikapı ve Bostancı’dan kalkan deniz otobüsleriyle yaklaşık 2 saatte Bandırma’ya ulaşabilirsiniz. Buradan da 3 saatlik bir yolculukla Ayvalık’a ulaşabilirsiniz.

Balıkesir İstanbul kaç para?

Balıkesir’den İstanbul’a otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafeleri. km. Yaklaşık seyahat süresi. 4 saat ve 6 dakika. Son satış 15 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat. 375 TL. Seyahat sayısı. Günlük 128 kalkış noktası. Bir satır daha

Çanakkale’den İstanbul’a feribot var mı?

Deniz yolu. Nasıl gidebilirim? İstanbul Yenikapı ile Bandırma İskelesi arasında çalışan hızlı feribot ile Çanakkale’ye ulaşmak mümkündür.

Bursa İstanbul arası feribotla kaç saat sürer?

İstanbul yolcularının yüzde 32’si, Bursa yolcularının ise yüzde 36’sı iş seyahatinde bulunuyor. Deniz otobüsleri, Kabataş’tan hareket ettikten 20 dakika sonra Kadıköy İskelesi’ne ulaşıyor ve 1 saat 40 dakikada Bursa’ya varıyor.

İstanbul Balıkesir Pamukkale ne kadar sürer?

Pamukkale Turizm ile İstanbul’dan Balıkesir’e yolculuğunuz yaklaşık 5 saat 55 dakika sürmektedir.

Kamil Koç Balıkesir İstanbul kaç para?

İstanbul-Balıkesir uçuşlarımızın ortalama bilet fiyatı 580 TL’dir.

İstanbul Balıkesir arası uçakla kaç saat?

Uçuş süresi İstanbul – Balıkesir: Pegasus ile Balıkesir’e yapacağınız ziyaret için en uygun ve ucuz uçak biletini satın alabilirsiniz. Pegasus, İstanbul Havalimanı ile Balıkesir Edremit Koca Seyit Havalimanı arasında direkt uçuşlar sunmaktadır. Uçuş yaklaşık 55 dakika sürmektedir.

Balıkesir İstanbul arası vapurla kaç saat sürer?

Web sitemizden satın alacağınız İDO bileti ile İstanbul’dan Bandırma’ya 130 dakikada ulaşabilirsiniz. Deniz otobüsleri her gün 07:00 – 18:30 saatleri arasında sefer yapmaktadır. Açılış saatleri hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

Feribot ücreti 2024 ne kadar?

Araçla veya yürüyerek tercih edebileceğiniz Eskihisar Topçular feribot bileti ücreti 2024 yılı için yaya öğrenci biletlerinde 20 TL, tam biletlerde ise 35,00 TL’dir. Araç ücreti ise tek yön 275 TL’dir.

Gökçeada gemi kaç TL?

TARİFELERSKABATEPE-GÖKÇEADAYolcu120,00 TL60,00 TLGetCard Öğrenci20,00 TL30,00 TLElektrikli Bisiklet (İki Tekerli)165,00 TL165,00 TLdakart Küçük Motor66,00 TL168.

Balıkesir merkeze en yakın deniz kaç km?

Şehir merkezinin yüksekliği 130 metredir. Her iki denize kıyısı olan Balıkesir, kıyı turizmi, tarih ve kültür turizmi, termal turizm ve ekoturizm açısından birçok potansiyele sahiptir. 290,5 km uzunluğundaki kıyı şeridinin 115,5 km’si Ege Denizi’nde, 175 km’si ise Marmara Denizi’ndedir.

Bandırma hızlı feribot nereye gidiyor?

İstanbul Yenikapı ile Bandırma İskelesi arasında çalışan hızlı feribot ile Çanakkale’ye ulaşmak mümkündür.

Erdek Marmara Adası feribotu kaç saat?

Balıkesir’in Erdek ilçesinden Marmara Adası’na 45 dakikada ulaşım sağlayan feribot seferleri başladı.

Bandırma Yenikapı kaç deniz mili?

Her biri 1200 yolcu ve 225 araç kapasiteli olan bu katamaran gemileri, 35 knot hıza ulaşarak mesafeyi 75 dakikaya indiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir